The most recommanded:
Papanasi to rodzaj rumuńskich smażonych pączków, charakterystycznie uformowanych w większą oponkę i małego pączusia na jej wierzchu, przełożone śmietaną (tradycyjnie - tłustą i kwaśną) i podawane z owocową konfiturą (tradycyjnie - wiśniową).
Papanași is a Romanian traditional fried or boiled pastry, doughnut shaped with a small sphere on top.They are usually filled with a soft cheese such as urdă.Papanași are served covered in sour cream and with any kind of sour jam topping. The word papanași may come from the Latin papa or pappa, which means "food for children"
Sarmale znane także pod nazwą gołąbki, to dobra propozycja dla tych, którzy lubią dania złożone z kapusty oraz mięsnego farszu. Sekret ich smaku kryje się w odpowiednim doborze dodatków do nadzienia. Sięgnij po mięso wołowo-wieprzowe, które smacznie skomponuje się z cebulą podsmażoną na niewielkiej ilości tłuszczu.
This recipe for Romanian stuffed cabbage, or sarmale, features ground pork, sauerkraut, tomatoes, and dill. Sarmale is enjoyed year-round in Romania, but especially for holidays like Christmas and Easter. Stuffed cabbage is a typical dish not only in Romania, but across all of eastern Europe.
Visit at school. The decorations are prepared by SEN students
No comments:
Post a Comment